LA SCOICA

Istoria La Scoica a inceput in urma cu mai bine de 20 de ani. Mai exact, pe 2 Noiembrie 1997, odata cu inaugurarea “La Scoica Ristorante-Pizzeria”. Totul a inceput cu 14 mese, restaurantul avand o capacitate maxima de 50 de persoane, fiind in acelasi timp si primul restaurant din Constanta deschis Non-Stop, pe strada Aprodul Purice 1-1A.

Doi ani mai tarziu, pe 25 Decembrie 1999, pentru a completa bucuria sarbatorilor de iarna, a fost inaugurata o noua aripa a restaurantului. Astfel, capacitatea localului a crescut la 200 de persoane.

In 2008, in urma cererilor venite din partea clientilor, La Scoica a inaugurat serviciul Delivery cu livrari la domiciliu in regim Non-Stop, atat in Constanta, cat si Navodari, Palazu Mare, Lumina, Ovidiu, Valul lui Traian, Lazu si Agigea. Acesta a fost inceputul unui nou drum: Suni, comanzi si esti servit la birou sau acasa, non-stop!

Patru ani mai tarziu, pe 5 Iulie 2012, La Scoica a inaugurat terasa mult asteptata. Aceasta are o capacitate de 250 de persoane si un design modern, totul intr-un cadru deschis. Ambianta placuta, ecrane TV dispuse geometric si Wi-Fi gratuit, sunt doar cateva dintre dotarile care te indeamna sa petreci timp de calitate alaturi de familie, prietenii sau colegii.

“- Un Martini va rog!” si deja poti spune ca ai inceput seara perfect.

In Aprilie 2014 am inaugurat salonul “Cozze”. Cu un décor discret si elegant si o capacitate de 80 de persoane, acest salon a devenit in scurt timp alegerea perfecta pentru petreceri private, aniversari, mese festive si intalniri de afaceri. Atentia la detaliu este cea care-i face pe oaspetii sa se simta foarte bine. Si tot din atentia la detaliu se nasc amintiri vii si placute.

Istoria continua. Cartea de vizita a restaurantului La Scoica a ramas aceeasi: oferim oaspetilor preparate culinare deosebite din bucataria italiana si cea traditionala romaneasca, cu o servire ireprosabila, intr-un cadru intim si elegant.

Va asteptam cu placere La Scoica sa petrecem impreuna clipe cu adevarat minunate. Iar daca nu puteti ajunge la noi, puteti comanda telefonic sau on-line, acasa sau la serviciu, preparatele de care va este pofta!