Livrari

Cum comand?

Comenzile se plasează online, pe site-ul nostru. Imediat ce comanda se înregistrează în sistem, un operator te va contacta pentru confirmare. Dacă ai nevoie de ajutor, ne poți contacta la numerele de telefon: 0727 726 422

Cum se livrează?

Pentru delivery, programul de preluare a comenzilor este non stop.

Unde livrăm?

Zonele de acoperire sunt: Constanța, + Imprejurimi. Livrarea este gratuită âtat timp cât se respectă comanda minimă.

Care este comanda minimă?

50 de lei  | Faleza Nord
50 de lei | Centru
50 de lei | Tomis 3
50 de lei | Trocadero
50 de lei | Vapor
100 de lei | Tomis Plus
150 de lei | Poarta 6
150 de lei | Km 5
150 de lei | Palazu
200 de lei | Ovidiu
150 de lei | Palazu Mic

Cum plătesc?

Plata se face la livrare cu numerar.
Pentru alte detalii legate de livrare vă rugăm să ne contactați la 0727 726 422

Termeni si conditii

Program Non Stop

Site-ul www.lascoicalandconstanta.ro, numit in continuare  www.lascoicalandconstanta.ro, este proprietatea S.C. Lascu Bros S.R.L., societate inregistrata in Constanta,  Aprodu Purice, Nr. 1-1A, Cod Fiscal RO9862131 Inmatriculat la O.R.C cu nr: J13/2367/1997. Capital Social: 1012990 Lei

Daca nu vi se inmaneaza bonul fiscal, comanda este din partea noastra

Produsele comercializate pe acest site nu sunt destinate revanzarii.
Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. S.C Lascu Bros S.R.L isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi accesata in aceasta pagina.

SC Lascu Bros S.R.L garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul www.lascoicalandconstanta.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei S.C Lascu Bros S.R.L fara acordul prealabil scris al acesteia.

Dreptul de a crea o legatura web – link – catre www.lascoicalandconstanta.ro este limitat, neexclusiv si revocabil, si este acordat atat timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru S.C Lascu Bros S.R.L sau oricaruia dintre partenerii nostri, numai dupa obtinerea in scris sau prin e-mail a acordului nostru.

1. Dreptul de autor al S.C Lascu Bros S.R.L. asupra informatiilor publicate pe site
Intregul continut al site-ului www.lascoicalandconstanta.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, e-mailuri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea S.C. Lascu Bros S.R.L si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul S.C Lascu Bros S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului www.lascoicalandconstanta.ro numai in limitele metionate in prezentul document. Pentru raportarea incalcarii legii drepturilor de autor, va rugam sa ne contactati pe e-mail office@lascoicaland.ro sau sa sunati la numarul de telefon 0727 726 422
2. Produsele si serviciile oferite pe site-ul www.lascoicalandconstanta.ro. Politica de preturi
S.C Lascu Bros S.R.L isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul www.lascoicalandconstanta.ro sunt insotite in momentul livrarii de bon fiscal, conform legislatiei in vigoare. Preturile sunt actualizate zilnic. Preturile prezentate includ costurile de livrare.

In ciuda eforturilor noastre, la un moment dat, anumite produse de pe site pot avea preturi gresite, stabilite in mod eronat de catre aplicatia noastra informatica. In aceste conditii, intotdeauna se considera pret final cel acceptat de catre client in cadrul discutiilor purtate cu operatorii S.C Lascu Bros S.R.L.

S.C Lascu Bros S.R.L nu ofera nicio garantie, in mod expres, nici implicit, in ceea ce priveste functionarea acestui site, informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau serviciilor conexe se face pe propriul risc. Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate in orice mod (culoare, aspect etc.).

3. Modalitati de plata disponibile
Plata produselor comandate de pe site-ul www.lascoicalandconstanta.ro se face la livrare prin urmatoarele metode:
– numerar
În cazul unor comenzi cu valoare foarte mare se poate solicita plata unui avans. Clientul va fi instiintat cu privire la acest aspect de către operatorii S.C Lascu Bros S.R.L.

4. Livrarea produselor
Livrarea produselor se va face de catre agentii S.C Lascu Bros S.R.L coform intervalului stabilit in prealabil si de comun acord. Livrarea este gratuita in Constanta, Tomis Plus, Palazu Mare, Ovidiu, Navodari, Cumpana, Lazu, Agigea și Eforie Nord atat timp cat se respecta comanda minima. Pentru mai multe detalii legate de zonele de livrare si comanda minima vedeti mai sus.

5. Promotii si concursuri
S.C Lascu Bros S.R.L stabileste regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De aceste promotii beneficiaza doar comenzile care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea, promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre client in perioada de timp specificata in regulament si in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. Nu garantam disponibilitatea produselor pentru promotie si o putem intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.

5b. Oferta Pizza 2+1: Pizza gratuita va fi cea cu pretul mai mic. Sosurile nu sunt incluse.

6. Politica de retur si garantie
Compania noastra nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul online. Imaginile prezentate pe site pot fi diferite de produsele fizice (culoare, aspect etc.). S.C Lascu Bros S.R.L isi asuma dreptul de a nu onora anumite comenzi in cazul in care respectivele produse nu mai fac parte din oferta curenta. In cazul in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in baza noastra de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

Reclamatiile privind starea produselor trebuie comunicate in decurs de maxim 2 ore de la intrarea in posesie a acestora, telefonic sau prin e-mail la office@lascoicalandconstanta.ro, urmand a fi solutionata dupa ce se verifica starea acestora. Returnarea respectivelor produse se va face in maxim 4 ore prin ridicarea de catre agentul S.C Lascu Bros S.R.L de la locatia clientului. In cazul in care in urma verificarii se dovedeste ca produsele nu respecta cerintele mentionate de catre client in formularul de comanda, produsele se inlocuiesc. In cazul returului, S.C Lascu Bros S.R.L se angajeaza sa restituie intreaga suma si sa nu le revanda catre alt client.

Conform Art. 10 aln. c) Contractele de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid.

Conform art. 12 din Ordonanta Guvernului 130/2000, lit. a, dispozitiile garantiilor nu se aplica.

„Art. 12. – Dispozitiile art. 3-4, ale art. 7-10 si ale art. 11 alin. (1) nu se aplica contractelor privind:

a) vanzarea de produse alimentare, de bauturi sau de produse de uz curent utilizate in gospodarie, livrate cu regularitate de catre comerciant la domiciliul, resedinta sau la locul de munca al consumatorului; ”

7. Comentariile utilizatorilor pe site-ul lascoica.ro
Utilizatorii care acceseaza site-ul lascoicalandconstanta.ro pot face comentarii la adresa produselor oferite, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. S.C Lascu Bros S.R.L isi rezerva dreptul de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun un fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contine virusi, texte reprezentand mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

S.C Lascu Bros S.R.L nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicari electronice, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site, conform articolelor. In cazul trimiterii unor informatii, altele decat cele legate de procesul de cumpare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera societatii S.C Lascu Bros S.R.L si partenerilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui prin orice mijloc media oriunde.

Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite prin orice modalitate pentru a fi publicat pe site sau nu, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei alte persoane.

8. Calitatea serviciilor de hosting, link-urile catre alte site-uri, erori de functionare
Site-ul www.lascoicalandconstanta.ro este gazduit de serverele unei terte firme. S.C Lascu Bros S.R.L nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari sau actualizari ale scripturilor programate. S.C Lascu Bros S.R.LS.C Lascu Bros S.R.L nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute din cauza folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului www.lascoicalandconstanta.ro. S.C Lascu Bros S.R.L nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.lascoicalandconstanta.ro. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

9. Abonarea si dezabonarea la newsletter
Abonare si dezabonarea la newsletterul site-ului www.lascoicalandconstanta.ro este gratuita si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui e-mail. Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia autohtona si internationala.

Utilizarea newsletterului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punctul de vedere al continutului precum se autorizeaza si folosirea site-ului, in conditiile prevazute de prezentul document, iar politica de confidentialitate este descrisa pe larg in sectiunea urmatoare. S.C Lascu Bros S.R.L detine toate drepturile asupra continutului newsletterului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru informatiile publicate pe site, in concordanta cu prevederile acestui document.

Abonatii newsletter-ului www.lascoicalandconstanta.ro pot retrimite aceste comunicari comerciale si altor persoane, pe raspunderea lor, si in conditiile in care nu au modificat nici structura, nici continutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonatii newsletter-ului www.lascoicalandconstanta.ro mesajele comerciale, se considera ca au fost informate in prealabil de catre abonati despre prevederile prezentului articol. In acest context, S.C Lascu Bros S.R.L nu poate fi facut raspunzatoare sub nicio forma de actiunile abonatilor sai.

10. Politica de confidentialitate si date cu caracter personal
Toate datele dvs. personale vor fi folosite de www.lascoicalandconstanta.ro exclusiv in scopul declarat al acestui site: magazin online. Informatiile din formularul dvs. de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor sau promotii. S.C Lascu Bros S.R.L, operator al site-ului www.lascoicalandconstanta.ro, nu va face publice si nu va vinde bazele de date continand informatii referitoare la datele cu caracter personal ale clientilor sai. Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, S.C Lascu Bros S.R.L are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de catre clienti, un membru al familiei acestora ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este livrare si facturarea. Refuzul furnizarii acestor date cu caracter personal determina imposibilitatea onorarii comenzilor. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si nu sunt comunicate nici unui alt destinatar. Conform Legii nr. 677/2001, clientul beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si de dreptul de a se adresa justitiei. De asemenea, clientul are dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale si de a solicita pe cale oficiala stergerea acestora. Clientii pot comunica informatiile corecte la office@lascoicalandconstanta.ro in cazul in care anumite date personale sunt incorecte.
S.C Lascu Bros S.R.L se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia operatorului de marketing direct. Datele personale vor putea fi, insa, transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Datorita modului prin care datele cu caracter personal stocate de sistemul www.lascoicalandconstanta.ro sunt transmise pe cale electronica, S.C Lascu Bros S.R.L nu poate fi facut raspunzatoare in niciun fel de pierderea acestora sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura sau software de interceptare. La sesizarea utilizatorilor, S.C Lascu Bros S.R.L va lua toate masurile si va pune la dispozitie toate fisierele necesare organelor competente abilitate sa rezolve acest tip de infractiune.

Informatiile furnizate catre S.C Lascu Bros S.R.L sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje personalului S.C Lascu Bros S.R.L, abonarea la newsletter etc), conform legilor in vigoare.

S.C Lascu Bros S.R.L nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.
Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.lascoicalandconstanta.ro, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ulu si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.

11. Alergeni
Conform Directivei 2000/13/CE A PARLAMENTULUI EUROPEAN SI A CONSILIULUI, preparatele pot contine urmatorii alergeni: cereale care contin gluten (adica grau, secara, orz, ovaz, grau spelt, grau mare sau hibrizi ai acestora) si produse derivate, crustacee si produse derivate, oua si produse derivate, peste si produse derivate, arahide si produse derivate, soia si produse derivate, lapte si produse derivate (inclusiv lactoza), fructe cu coaja, adica migdale (Amygdalus communis L.), alune de padure (Corylus avellana), nuci (Juglans regia), anacarde (Anacardium occidentale) nuci Pecan [Carya illinoiesis (Wangenh.) K. Koch], nuci de Brazilia (Bertholletia excelsa), fistic (Pistacia vera), nuci de macadamia si nuci de Queensland (Macadamia ternifolia) si produse derivate, telina si produse derivate, mustar si produse derivate, seminte de susan si produse derivate, dioxid de sulf si sulfiti în concentratii de peste 10 mg/kg sau 10 mg/litru, lupin si produse derivate. Pentru o informare completa va rugam sa ne contactati pe e-mail la adresa office@lascoicalandconstanta.ro

12. Dispozitii finale
Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe www.lascoicalandconstanta.ro si care nu este deja tratata de niciun articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului www.lascoicalandconstanta.ro, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.

12. Date de identificare firma
S.C. Lascu Bros S.R.L.
Nr.ord.reg.com/an: J13/2367/1997
C.U.I: RO9862131